Anne Marie a Will Freyer: Knížka o obilí

Kód: 1637
Neohodnoceno
140 Kč
Skladem (>5 ks)
Možnosti doručení
Knížka o obilí je první skutečně obilná kuchařka v českém prostředí. Obsahuje přes čtyřicet jednoduchých receptů z celého světa, které i začínajícím kuchařům ukážou, že z obilovin lze snadno a bez velkých nákladů vytvořit hodnotná a chutná jídla, dezerty i nápoje. Recepty jsou formulovány co nejstručněji a zároveň nechávají prostor pro zapojení vlastní fantazie. Čtenář se zároveň doví, jak si doma upéct vlastní chléb a jak pečivo správně skladovat, aby vydrželo dlouho čerstvé. Součástí knihy je i tabulka nutričních hodnot jednotlivých obilovin a úvodní kapitola, která vysvětluje význam obilí nejen pro vyvážené stravování a zdravý rozvoj člověka, ale také pro lidskou kulturu a hospodářství.

Detailní popis produktu

Popis produktu není dostupný

Doplňkové parametry

Kategorie: antropologie
Autor: Freyer, Will, Marie, Anne
Štítky: kuchařky, obilí
Téma: antropologie, Zdraví